donderdag 20 februari 2014

De beest uithangen met 6 cent

Achter de schermen wordt hard gewerkt, ook als jullie niks van me horen. Ik had mezelf tot doel gesteld om drie weken door te komen op 100 euro. Tjonge, dat was me de uitdaging wel.

De dagen gingen traag voorbij, maar vandaag was het eindelijk de allerlaatste dag. Ik had niet verwacht dat ik het zou kunnen zeggen, maar: ik heb het GEHAALD! Ik heb zelfs nog 6 cent over! (Of eigenlijk 25,06 euro want vandaag haalde ik 25 euro binnen door een half uur over deodorant te praten met een stelletje marktonderzoekers). En dat terwijl ik voor 90% op biologische etenswaren heb geleefd, en ik onverwachts een nieuwe broek moest kopen omdat de naden van één van mijn twee broeken waren opengebarsten.


Met zo weinig geld leven was flink puzzelen, maar het maakte ook erg creatief. Een verslagje volgt nog, eerst even uitpuffen en morgen zien hoe hoog (lees: laag) mijn salaris deze maand is. 

Wat zal ik eens gaan doen voor 6 cent?

9 opmerkingen:

 1. Ik ken een heel leuk spelletje, ruiten 7 heet het, dat spelen wij altijd met centen. De eerste inleg is 6 cent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super. Heel goed gelukt.!!!! Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed hoor, echt netjes!
  Pas je wel een beetje op dat je die 6 cent niet zomaar over de balk smijt aan onzin-dingen? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zou het natuurlijk kunnen beleggen...Het casino zou ook leuk zijn, maar daar zullen ze wel een minimum inleg hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed van je zeg! 6 cent he, misschien kun je er een klien blikje tomatenpuree van halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, heel knap dat je het hebt volbracht zonder geld te lenen van andere mensen. Het verbaasd me wel dat je uit je broek bent geknapt. Ik zou denken dat als je in 1x je boodschappen besteld bij een biologische zaak dat je dan goed en verantwoord eet. ( Wat ik trouwens heel knap vind) En dat je dan dus ook afvalt omdat je geen extra koekjes en gebakjes eet. Maar dat blijkt bij jou dus helaas niet zo te werken. Wel super dat je de maand met zo weinig geld doorgekomen bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De naden barstten gelukkig niet doordat ik was aangekomen, maar doordat broeknaden bij volle dames wat sneller slijten, die dikke dijen die tegen elkaar schuren.

   Verwijderen